x

Viđali se na Bežanijskoj kosi i ništa: Evo kako je Prija smuvala Filipa!

Pjevačica Aleksandra Prijović otkrila kako je počela romansa sa Filipom Živojinovićem, s kojim je nedavno proslavila drugu godišnjicu braka!

Pjevačica Aleksandra Prijović, tačnije Živojinović, prije nekoliko dana je proslavila drugu godišnjicu braka s Filipom Živojinovićem.

Sada je okrila da se ne sjeća gdje je upoznala sadašnjeg supruga, ali dobro zna šta je pomislila kada ga je prvi put poljubila u svom stanu na Voždovcu.


"Ne sjećam se gdje smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Prije nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mjestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pjevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja", rekla je pjevačica "Informeru" i nastavila:


"Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za cijeli život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu, Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.