x

(VIDEO) BAKA PROSJAK OLADILA DOBROČINITELJA IZ ŽIVINICA: Kupio joj tople čizme, ali ga je njena reakcija zaledila!

Na gradskim ulicama svakodnevno možemo da vidimo osobe koje sa djecom u naručju prose za mlijeko, hljeb…a nerijetko se dešava da je samo riječ o prevarantima koji na takav način dolaze do lake zarade. Jedna od prosjakinja ovih dana se nalazi i na ulicama Živinica u BiH. Oskudno obučena, bez cipela i čarapa hoda Živinacama ulicama okovanim snijegom i na minus 10 stepeni Celzijusa. Jedan od sugrađana odlučio je da joj pomogne.


Udara laznjaka i kvarnjaka na svoju štetu

Posted by Abdulgafar Alihodzic on Monday, February 26, 2018


Nakon što joj je ponudio kupovinu toplih čizama, a ona pristala, sugrađanin je otišao do obližnjeg objekta i kupio obuću. Kada se vratio ponudio joj je da ih obuje, ali prosjakinja u njih nije željela ni da pogleda.

Spomenuti sugrađanin je sve snimio, najvjerovatnije mobilnim telefonom i video postavio na Fejsbuk, a rekacije korisnika ove društvene mreže bile su sasvim očekivane.


Evo kupio sam joj čizme

Posted by Abdulgafar Alihodzic on Monday, February 26, 2018


“Neće da uzme jer na bosim nogama skuplja pare, koliko je ona zaradila tim bosim nogama”, “Eh, stara priča. Hodaju goli i bosi jer hoće, a ne jer moraju.”, samo su neki od komentara koji se mogu da se vide ispod objavljenog videa.

(Bportal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.