x

(VIDEO) Nedim Jusufbegović najavio pojačanja u Veležu: Primarne su nam dvije pozicije

Novi trener Veleža dao veliki intervju za klupsku televiziju

Novi trener Veleža Nedim Jusufbegović dao je veliki intervju za klupsku televiziju u kojem je govorio o dolasku u Velež, igračkom kadru, planovima za prelazni rok i mnogim drugim stvarima.

Potvrdio je da je razgovora sa Rođenima bilo još ljetos.

- Da budem iskren, kontakti su postojali još ljetos. Još tada sam obavio razgovore s ljudima koji su tada bili u klubu. Dok je Velež imao trenera nisam imao nikakve kontakte, jer nemam običaj da razgovaram s klubovima koji imaju trenera, iz nekog poštovanja prema kolegama, ali u momentu kada je Velež ostao bez trenera izrazio sam spremnost da ponovno ostvarimo kontakt. Odgovorio sam na poziv Veleža i pristao sam, prije svega na moje veliko zadovoljstvo, rekao je Jusufbegović.

Aktivni su Rođeni već na tržištu igrača i traže ono što im odgovara.

- Aktivni smo na tržištu, to je sve mogu reći jer trudim se da ne idemo puno u javnost, nije mi drago kada iscure neke stvari. Gledat ćemo da se pojačamo u zadnjoj liniji, na pozicijama stopera i lijevog beka. To su primarne pozicije, a volio bih i jednog brzog igrača u igri prema naprijed. Imamo konkretne razgovore, ali još je rano za realizaciju, jer čekamo da se otvore i neke druge opcije.

Kompletan intervju pogledajte na Youtube kanalu FK Velež.


Izvor: oslobodjenje.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.