x

(VIDEO) POZNATI FIZIČAR ZALEDIO SVIJET U PROGRAMU UŽIVO: Za uragane u Americi odgovorni su tajni eksperimenti!

U intervjuu koji je emitovao CBS, svjetski poznati fizičar dr Mičio Kaku je izjavio da su uragani, poput onih koji su nedavno pogodili SAD rezultat vladinog programa za modifikaciju vremena u kom je nebo prskano nano česticama, a oluje su onda “aktivirane“ upotrebom “lasera.“

U intervjuu, Mičio Kaku govori o historiji modifikacije vremena, prije nego što ga je ekpia CBS zaustavila.

 

Program aktivnog auroralnog istraživanja visoko frekvenicije HAARP (skraćeno od engl. High Frequency Active Auroral Research Program), program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije) je istraživački projekat koji želi da „razumije, stimuliše i kontroliše procese u jonosferi koji mogu da izmijene učinak komunikacionih i sistema za nadgledanje“. Započet je 1993. godine i predloženo je da traje 20 godina.

 

Prema riječima vladinih zvaničnika, HAARP omogućava vojsci da modifikuje vrijeme i pretvori ga u oružje tako što će izazvati zemljotrese, poplave i uragane.

 

Sa anomalnim uraganima koji trenutno razaraju Ameriku, poplavama koje uništavaju Indiju, i požarima koji uništavaju sjeverozapad Pacifika, klimatski rat je trenutno tema javnog mnjenja.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.