x

(VIDEO) Program prekinut: Saška Karan ispolivala voditelja! Ovo nikako nije smio da je pita!

Saška Karan je trenutno jedan od najjačih rijaliti igrača u Zadruzi. Ona je ušla u novu sezonu Zadruge, a odmah u toku najave i njenog boravka u studiju kod Dušice Jakovljević, vidjelo se da ulazi u rijaliti spremna za borbu. Ona je tom prilikom najprije istakla svoje nezadovoljstvo pobjedom Lune Đogani o kojoj je tada rekla sve najgore, a sa druge strane je ishvalila Kiju Kockar i istakla kako će biti na strani svih Kija ovog svijeta.


To je bila i njena prvobitna provokacija koju je uputila Gagiju Đoganiju, Luninom ocu, sa kojim je ona i ranije imala okršaj kada su zajedno bili u rijalitiju Farma. 


Odmah po ulasku te večeri, gađala je Gagija hranom i pokazala da je njen odnos prema njemu nepromijenjen. Ona je nastavila da provocira i njega, a koristi priliku da se istakne i ubaci čak i u rasprave koje nemaju veze sa njom.

Jelena Krunić joj je savjetovala da spusti loptu, jer je rijaliti tek počeo, a ona je evidentno krenula u napad prije vremena.


Zato se od Saške očekuje dosta skandala u ovoj sezoni, a do tada se podsjećamo na jedan koji je nastao u emisiju u kojoj je Saška bila gost.

Voditelj je u jednom momentu pitao Kapriša, koji je takođe bio gost, da li on smatra da je po današnjim standardima Saška nekada bila sponzoruša.

Saška je prvo bila šokirana, a onda je skočila i polila ga vodom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.