x

(VIDEO) RISKIRAO NA -10: Olujni vjetar zamalo odnio Sašu Kapora sa mosta!

Saša Kapor se nedavno susreo sa ogromnim vremenskim neprilikama. Sve se dešavalo za vrijeme snimanja spota, ali kako je na istom radila velika ekipa, Zvezdi Grandi nije preostalo ništa drugo nego da "pokaže zube" i suprotstavi se oluji. Naime, Saša Kapor je danas predstavio novu pjesmu i spot. Naziv numere "Konobaru druže stari" ukazuje na to kako će se mnogi pronaći u njoj, a priča koja prati snimanje spota nije nimalo naivna. 


Izvor blizak pjevaču i ekipi koja je radila na snimanju za Ekskluziva.ba portal otkriva kako je Kapor bio prinuđen da riskira svoj i živote drugih tokom snimanja. 

Naime, velika ekipa je zakazala snimanje spota na Mostu na Adi nekoliko dana unaprijed. Kako se dan za snimanje približavao u Beogradu je bilo sve veće nevrijeme. Spot se snimao noću u sitnim satima, a termin se poklopio s najvećim olujnim nevremenom. Vjetar, ali i izuzetno niske temperature poklopili su se sa Sašinim projektom. 

Spot je radila ekipa 'Different Videos', a svi na čelu sa Sašom su se pokazali kao pravi profesionalci i nisu htjeli da otkažu snimanje. Iako je bio visok rizik, kako po skupocijenu opremu, tako i po sve članove, jer je duvao jak vjetar sa sve temperaturom -10, stoički su sve podnijeli, a krajnjim rezultatom su više nego zadovoljni.  Muziku i tekst za pjesmu je radio Ljubinko Tanasić, a aranžman Milan Rađen. Saša je izuzetno zadovoljan cijelom ekipom, te polaže velike nade u novi singl kojem sljeduje promocija kako u TV i radio emisijama, tako i na nastupima. 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.