x

Vidjela joj se tuga i na licu i na tijelu: Dragana Mirković otkrila koliko je Karleušu pogodila majčina smrt!

Dragana Mirković velika je prijateljica Jelene Karleuše, a bila je bliska i sa njenom majkom Divnom, koja joj je bila velika podrška na početku karijere.  

Pjevačica je sada otkrila i da li se čula sa Jelenom nakon smrti njene majke, kao i koliko je pop pjevačica teško podnijela ovaj gubitak. Mirkovićeva je priznala da ju je prizor koji je vidjela kada je ugledala Karleušu rastužio:


- Ne umijem da vam objasnim kako je to Jelena podnijela... Uostalom, nije podnijela. Kad sam je vidjela... nemam riječi... Tačno se na njoj vidjela tuga, ne samo na licu, nego na kompletnom tijelu, pojavi... Koja je to tuga, koji je to slom. Kao da joj se čitav život slomio... One su bile vezane ne samo kao majka i kćerka, već na svim aspektima života - rekla je folk zvijezda.


Dragana je na početku svoje karijere dobila vjetar u leđa od Divne sa kojom je radila prve intervjue na tada najpopularnijim radijskim stanicama na koja je radila Krleušina majka.


- Jako mi žao, Divnu sam znala od početka karijere... kako me je dočekala kada sam imala prve intervjue. Ipak sam bila djevojčica od 15 godina koja je imala strah od mikrofona, javnosti... Meni je značilo što je Divna vidjela u meni djevojčicu kojoj treba podrška, zbog čega sam joj vječno zahvalna - rekla je Dragana sa velikom tugom u očima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.