x

Vidovita Amina: Moćnim ritualima rješavam sve vaše probleme!

Mira Mihajlović, rođena u mjestu Kisač - Novi Sad, sa adresom prebivališta u Bačkoj Palanci (Svetozara Miletića 148), radi pod Imenom Vidovita Amina i kaže kako moćnim ritualima otklanja sve vrte vaših problema. 

Viidovita Amina tvrdi kako ciganskom magijom vraća izgubljenu ljubav, te dodaje da besplatno otvara vlaško - ciganski tarot nad tarotima.

 

- ``Otklanjam sve negativne sile i energiju, koja vlada u vašem tijelu i životnom prostoru, nagaz, urok, sihire i prokletstvo. Zaštitne amajlije su doživotne. Vraćam voljenu osobu koja vas je napustila u vaš život. Mističnim čvorovima vezujem vašu ljubav da vas niko ne rastavi. Moćnim ritualima radim mantru za novac, napredak i sreću u vašem domu i poslu. Rješavam sve vaše probleme koje razotkrivam na svim poljima``, poručuje Vidovita Amina.

 

Kontak telefon (sa Viberom - važi i za inostranstvo):

+381 65 40 73 614

 

NAPOMENA: Ovaj članak je reklamnog karaktera. Sve izjave u tekstu ne odražavaju stav autora teksta, niti portala Ekskluziva.ba.

 

Portal Ekskluziva.ba ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu podataka iz ovog sponzorisanog članka niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

                                                                                                              (Sponzorisani članak)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.