x

šuška se

Vijest procurila u javnost: Mile Kitić se razvodi od Marte Savić?

Već neko vrijeme se u medijima provlače natpisi da se Mile Kitić i Marta Savić razvode.

Komšije otkrivaju da ne vjeruju u priče o razvodu estradnjaka, a da se pjevački par u kraju gdje žive ponaša kao da nisu poznate ličnosti. Njihovu kćerku Elenu, pak, najmanje viđaju.

Pjevačica je od početka pandemije bila u Dominikanskoj Republici. U elitnom kraju u centru grada gdje ovaj estradni par ima velelepnu vilu u kojoj žive sa kćerkom Elenom, koja je takođe pjevačica, od komšija priča o razvodu nije bilo ni na vidiku.


- Sretala sam ih često ovdje, međutim, sada rjeđe. Mile je prije neki dan prošao ovuda, ali Marte nema mjesecima. Čitala sam u medijima da je otišla na neko putovanje. E ako se do sada nisu rastali, neće sigurno jedan pjevačicin odmor da im pokvari planove. Vidi se da se vole i da su zaljubljeni - smatra komšinica iz obližnje trgovinske radnje, koja je poželjela da ostane anonimna.

Jedna komšinica ih je nahvalila:

- Sjajne su komšije, uvijek se fino jave i vedrog su duha.


Jedan od majstora koji radi na obližnjem gradilištu kaže da je vidio Mileta prije neki dan.

- Prošao je tu nekoliko puta. Najnormalniji čovjek, kao da uopšte nije poznat. Došao je iz Hrvatske, tako da ga malo pa malo sretnemo. Ten mu je preplanuo, vidi se da je uživao tokom putovanja - izjavljuje za Super TV građevinac iz komšiluka.

S obzirom na to da se u blizini nalazio i frizerski salon, dvije ljubazne djevojke istakle su da često viđaju njihovu kćerku Elenu.


- Elena često prolazi ovuda, čini nam se da je vozila neki namunjeni džip, ali nismo sigurne. Marta često šeta bez šminke kada je tu i bude u opuštenom izdanju. Mile stalno u ruci nosi novine i ide do prodavnice da kupi namirnice. Priče o razvodu nisam čula, tako da ne mogu to da tvrdim - govori jedna od djevojaka, dok se druga nadovezuje.

- Nisam toliko obraćala pažnju, ali da, sretnem ih. Isto sam vidjela Kitića kako nosi kese iz prodavnice, dok Elenu stvarno nisam imala prilike da ugledam. Volim njenu muziku i često je slušam, ona je pogotovo sada popularna.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.