x

DIZAJNERICA

Viktorija Bekam ima posebnu ishranu: Evo šta jede da bi ostala fit

Ono se često preporučuje za mršanje, a redovno konzumiranje jabukovog sirćeta ubrzava metabolizam i stimiluše sagorijevanje masti

Modna dizajnerica, Viktorija Bekam (Victoria Beckham) nedavno je fotografisana tokom porodičnog druženja na jahti u Majamiju, a još jednom je privukla pažnju isklesanim tijelom u 48. godini.

Naime, ona je u više navrata govorila da njena fitnes rutina uključuje dva jutarnja treninga, ali i ispijanje jabukovog sirćeta kada se probudi.

Pjevačica koja je postala dizajnerica prethodno je za Vogue govorila o svom režimu ljepote i treninga, a kaže da ustaje u 6:45 ujutro i kreće pravo u teretanu u prizemlju svoje kuće gdje trči na traci 30 minuta.

Tokom dana odradi i jednosatnu sesiju s tegovima sa svojim ličnim trenerom.

Kada se radi o njenoj prehrani, Bekam priznaje da je "ekstremna u svemu što radi", posebno kada je u pitanju njen izbor obroka o kojem se mnogo raspravljalo.


Među druge wellness trikove ubraja uzimanje suplemenata za kožu Augustinus Bader i stavljanje Skinaide kolagen peptidnog praha u njenu kafu.

Prva stvar koju ona unosi u organizam jeste jabukovo sirće. Ono se često preporučuje za mršanje, a redovno konzumiranje jabukovog sirćeta ubrzava metabolizam i stimiluše sagorijevanje masti.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.