x

nije škrtario

Vila sa bazenima, teretanom, poslugom, obezbjeđenjem: Evo šta je Nemanja Gudelj poklonio Anastasiji za rođendan!

Fudbaler Nemanja Gudelj došao je prije par dana u Srbiju kako bi sa svojom djevojkom, pjevačicom Anastasijom Ražnatović, proslavio njen 24. rođendan. Poklonio joj je veoma originalan poklon koji se sastojao iz više dijelova.

Anastasija Ražnatović je za rođendan od dečka Nemanje Gudelja dobila luksuzan odmor na Ibici.

Mlada pjevačica juče je proslavila 24. rođendan, a na žurku je pozvala tačno 100 gostiju. Među njima je bio i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj, koji je samo zbog nje doputovao iz Sevilje. Kako saznajemo, slavljenica je od dečka dobila nekoliko vrijednih poklona, među kojima je luksuzni odmor na Ibici, na koji idu zajedno za nekoliko dana.


- Nemanja je još u utorak došao u Srbiju sa sestrom Vanjom, bratom Dragišom i majkom Oliverom i odmah su svi otišli da upoznaju Cecu. Falio je samo Nemanjin tata Nebojša, koji je poslovno u Kini - priča  dobro obaviješten izvor i dodaje da je Gudelj oduševio svoju djevojku, ali i buduću taštu:


- Nemanja je donio Tasi buket crvenih ruža, na kome je pisalo "Volim te"! To, naravno, nije bio jedini poklon. Iskeširao je 12.000 eura za luksuzan odmor na Ibici, na koji će ići zajedno za nekoliko dana. Iznajmio je vilu sa bazenima, teretanom, poslugom, obezbjeđenjem..., ali i fudbalskim terenom, gdje će moći da trenira. Na večeri u Cecinoj vili bili su i Tasin brat Veljko, tetka Lidija, teča Predrag... I svi su oduševljeni budućim zetom, a naročito Ceca! Slavljenica je poslije večere u ponoć oduvala svjećice na torti i dočekala rođendan u zagrljaju svog momka. Odmah poslije toga Tasa i Nemanja su otišli na splav, gdje su đuskali do jutra.


Anastasija je prije tri mjeseca raskinula petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem i ubrzo se zaljubila u Nemanju Gudelja, zbog kog često putuje u Sevilju.

- U vezi mi je sve super. Sve mi dobro ide! - rekla je Tasa i javno priznala da voli fudbalera:

- Na meni se jasno vidi da sam srećna, zadovoljna i zaljubljena!

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.