x

Više ne može da me pravi budalom! Luna oplela po Kiji na njene oči, a ovakvu Kristininu reakciju niko nije očekivao!

Učesnici Zadruge prošle noći konačno su bili malo oštriji i iskreniji u pitanjima, ali i u odgovorima. Jedno od pitanja koja su bila postavljena Luni Đogani glasilo je: "Neću reći kome si rekla, ali sam čuo da si rekla, da vam je svanulo u vezi otkako nemate komunikaciju sa Kijom. Je l' možeš da objasniš šta to znači i da li je to istina?".

- Pa nije nam svanulo, nas Kija nije poremetila ni kad je ušla, to se i vidjelo. Mi se svađamo i sad isto, ali naravno u manjoj količini zato što ja nisam više budala koja vjeruje njenim pričama i nisam naivna da idem tu i da pokušavam da budem sa njom u korektnim odnosima, nego me stvarno više ne zanima. Niti želim, niti hoću da pričam sa njom, niti treba da budemo sa njom u korektnim odnosima. Mirnija sam i ja i on zato što više uopšte ne pričamo o tome, komunikacija nam se ne svodi na to. Zato smo i nas dvoje mirniji - rekla je Luna, dok je Kija prilično šokirana odmahivala glavom i smješkala se.

- Daleko od toga da smo se mi ranije svađali zbog nje, možda jesmo nekad. Svađamo se i sad, ali oko gluposti. Lakše mi je kad sam shvatila neke stvari pa ne može više niko da me pravi budalom, sad je mnogo mirnije. Niti pričam o tome, niti me zanima ta priča. Ja sam ta koja je pričala sa njom, on je bio taj koji ustane i ode. Njemu je više smetalo nego meni, on je bio taj koji je meni govorio "ne treba da budeš sa njom bliska". Bila sam budala! Moja mama je bila u pravu - zaključila je Luna, a Kija je , čemu se malo ko nadao, sve prećutala.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.