x

USKORO RODITELJI

Visoka betonska ograda, bazen, vještačka trava: Evo u kakvom suhom luksuzu trudna Anastasija i Gudelj uživaju!

Anastasija Ražnatović u četvrtom mjesecu je trudnoće, a trenutno se nalazi u Španiji gdje živi njen izabranik Nemanja Gudelj. Kako je par već otkrio oni će dobiti djevojčicu, a fudbaler je za vjerenicu za rođendan priredio divno iznenađenje.

Nemanja je iznenadio Anastasiju tortom, plišanim igračkama, balonima. - Volim te - napisala je ona u opisu fotografije, a mogao se vidjeti i djelić raskošnog doma u kom žive Nemanja i Anastasija u Sevilji.


Ona se u više navrata snimala kako provodi vrijeme u Sevilji, a fanovi su ostali raspamećeni dijelovima luksuzne vile čija je privatnost maksimalno zagarantovana, jer je dvorište okovano visokom betonskom ogradom.

Nemanja Gudelj je jedan od naših najuspješnijih fudbalera. Trenutno igra za špansku Sevilju, a i na spisku je Dragana Stojkovića Piksija za reprezentaciju Srbije.


Gudelj nije skandal majstor i ljubitelj noćnog života, ali je ranije bio povezivan sa pop zvijezdom i Anastasijinom koleginicom, a riječ je o Sanji Vučić. Njih dvoje su krili vezu, a onda je prije nekoliko mjeseci potvrdila da je riječ o poznatom fudbalskom reprezentativcu Srbije.


Naš reprezentativac obožava tetoviranje, te mu je cijelo tijelo prekriveno tetovažama. Posljednju tetovažu je uradio baš u Sevilji, gdje trenutno igra za istoimeni klub - tri krsta na leđima.

Anastasijin dečko nalazi se u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera. Njegova godišnja plata u Sevilji je 5.650.000 eura.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.