x

Visoki rep – idealna frizura za ljetne dane

Besprijekoran, visoki rep naša je omiljena frizura tokom ljeta. Prije svega jer nam omogućava da podnesemo tople ljetne dane, a uz to potpuno otkriva lice, kao i vrat i ključnu kost i na suptilan način u potpunosti ističe našu ženstvenost. Zato ovu frizuru biramo, kako u svakodnevnim, tako i u posebnim situacijama, koje zahtijevaju visoki glam look.

Visoki rep je gotovo klasik, kada je o frizurama riječ. Popularnosti ove frizure posebno doprinosi njena multifunkcionalnost i činjenica da rep možete nositi i u šetnju i u teretanu, a posebno nas raduje što ga možemo nositi i na vjenčanja i u posebnim prilikama, u kojim ćemo cijeli look podići adekvatnim nakitom i hair aksesoarima.

Uredno zalizan i besprijekorno napravljen konjski rep ne zahtijeva puno vremena i veoma ga je jednostavno napraviti, uz svega par jednostavnih savjeta.


Idealno vrijeme za kreiranje konjskog repa, svakako je drugi dan, nakon pranja kose, kada ćete jednostavno obuzdati baby hair pramenove. Kosu dobro začešljajte pa vežite visoki rep. Kada ste vezali rep, još jednom dobro začešljajte tjeme, i fiksirajte kosu lakom, kako bi svaki pramen ostao na svom mjestu, a rep bio besprijekorno zalizan.

Bilo da kosu blago uvijete, ili je potpuno ispeglate, visoki rep će vam adekvatno pristajati i odgovaraće svakom vašem dnevnom look-u.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.