x

Vladana Railić u borbi za titulu najljepše žene Evrope 2020.!

Na kraju mjeseca (29.02.) održati će se prestižni izbor za Miss Evrope 2020., a Miss Dijaspore Vladana Railić ima tu čast da se predstavi u najboljem svjetlu. Prelijepa Vladana će zasigurno ući u najuži krug izbora, a svim djevojkama je poželjela sreću i uspjeh. Kako kaže, najbolje je da se djevojke vode njenim primjerom i da budu to što jeste. 

Vladana Railić jedna je od najlepših djevojaka sa Balkana, a zanimljivo je i kako je ona pokazala  uspeh u sportskoj karijeri, koji može da ide ruku pod ruku sa uspjehom u svijetu mode.

Vladana je atletičarka Partizana i prvak u trčanju na 1.200 metara. Ponosna je na titulu Top Model Srbije za 2012. godinu.



Inače, prelijepa Vladana je prije par godina proglašena za jednu od 5 najljepših žena na svijetu, stoga ne čudi što se očekuje visok plasman na izboru za najljepšu u Evropi. 

- Volim u slobodno vrijeme da trčim jer sam i dalje ostala pri atletici. Vjerujem u sebe i to me i jeste dovelo do mnogih kruna. Želim da se ostvarim kao majka i da svojoj djeci budem uvijek svjetla tačka, rekla je ona u jednom od ranijih intervjua. 

.

.

.

.

.

(Telegraf/Ekskluziva)



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.