x

PLANIRAJU BUDUĆNOST

Vladimir i Ivana kriju ljubav od javnosti? Ćute dok on ne preseli u Srbiju! Ipak, javio se i Tomović, evo šta kaže o svemu!

Vladimir Tomović došao je prošle nedjelje u Beograd kako bi bio sa Ivanom Aleksić sa kojom je navodno u tajnoj vezi.

Tomović je navodno u centru Beograda uhvaćen kako je ispred pekare sjeo nešto da pojede. Sve vrijeme je kuckao poruke, navodno sa Ivanom, sa kojom se kasnije našao s ciljem da popričaju o zajedničkim planovima.


- Preko glave mi je više pitanja o Ivani i meni. To je jedina tema o kojoj ne želim da pričam, jer je to moj privatni život. Šta god da je, kako god da je, to je moj život i ne treba nikoga da zanima. Ja sam tako odlučio. A u Srbiju sam došao zbog nekih drugih privatnih obaveza - rekao je zagonetno Vladimir, ali kako "Star" saznaje i prenose mediji stalno se viđao sa Ivanom. Uživali su u šetnjama pored rijeke i restoranima, ali se javno nisu ni grlili, ni ljubili, jer i dalje kriju emotivnu vezu.


- Oni se iskreno vole, ali se plaše šta će biti ako započnu zajednički život. Zato je Vlada cijelo ljeto proveo radno u Crnoj Gori, dok je Ivana samo jednom bila kod njega. On se baš namučio da zaradi pare tokom ljeta, jer ne želi da se vraća u Zadrugu. Svjestan je da mu treba mnogo para za život u Beogradu, a ne želi da ga djevojka izdržava, pogotovo ne Ivana. Sada pokušava da pokrene biznis u Beogradu i ako sve bude po planu, krajem oktobra će već imati svoju firmu i trajno će se preseliti u Srbiju. Zato ni on, ni Ivana ne žele da žure sa odlukom o zajedničkom životu, pa moraju da se kriju od javnosti - otkriva izvor navodno upućen u dešavanja.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.