x

SVJEDOČENJE OČEVICA

Voda je bila do koljena ljudi, počela sam da plačem i da vrištim! Djevojka bila na splavu kada je počeo haos: Zamalo da se podavimo!

Poznati beogradski splav "Fristajler" počeo je da tone u novogodišnjoj noći oko ponoći, a pukom srećom, niko nije nastradao! Očevici i ljudi koji su bili na splavu ispričali su da je nastala panika i da su svi počeli da beže napolje kada je voda počela na nadire.

Jedna djevojka je neposredno nakon što je izašla sa potopljenog splava snimila video i okačila ga društvenu mrežu Tiktok.

- Ćao svima, mi smo sada čekale Novu godinu na "Fristajleru" i splav je krenuo da tone ljudi! Znači voda nam je bila do koljena. Baš je kod nas počeo da tone u separeu, ja sam počela da plačem i da dramim. Dobro je da smo svi spasli živu glavu. Mogli smo se podaviti u onoj vodi - rekla je djevojka ispred splava i dodala "da joj je poslije svega ta situacija smiješna, ali da zapravo ništa nije smiješno i da su svi jedva izvukli živu glavu".


Ona je potom u drugom videu detaljno objasnila da se prvo, u jednom momentu, ispred njenog separe raščistilo.

- Ja sam mislila da se neko pobio i onda smo odjednom shvatila da je voda došla do koljena. Djevojke su bile u štiklama, u haljinama, što otežava izlazak. Odjednom su svi krenuli ka izlazu, ostavili su unutra jakne, pakao je bio - ispričala je ona kako se Novogodišnja noć pretvorila u pravu katastrofu.


Ova djevojka je rekla i da se zaprepastila komentarima ljudi, koji su na vijesti o potonuću splava pisali "dabogda se svi podavili".

- Ne shvatate ozbiljnost situacije i ne mogu da vjerujem da ste toliko zlobni, jer je stvarno neko mogao da nastrada. Zamislite da je tamo bilo vaše dijete ili neko koga poznajete i da je, ne daj bože, nastradao? Malo razmislite prije nego što napište glupost - završila je ona svoj video na Tiktoku.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.