x

emotivno

Voditeljica se rasplakala tokom razgovora s Ukrajincem kojem su ubijeni žena i djeca! (Video)

Erin Burnett, voditeljica CNN-a, rasplakala se tokom razgovora s Ukrajincem kojem su ubijeni žena i djeca. Ukrajinac je posljednji put sa porodicom razgovarao noć prije nijhovog stradanja, a za njihovu smrt doznao je preko Twittera.


"Pričali smo u 22 sata, iako je i signal u to doba bio loš, uspio sam ih dobiti i razgovarali smo o mogućoj evakuaciji. Konvoj kojim su planirali bijeg napadnut je u posljednjem trenu", kazao je.

On je dodao da je njegova supruga s djecom pokušala pješice pobjeći, ali nažalost se nisu uspjeli spasiti.


Potom je objasnio da je pomoću Googleove geolokacije shvatio da nešto nije uredu, s obzirom na to da je svoju porodicu pratio preko Googlove geolokacije.

"Bili su na nekoj neobičnoj geolokaciji kod Kijeva, a potom 20 minuta kasnije njezin se mobitel oglasio iz bolnice u Kijevu. Znao sam da nešto nije u redu", kazao je.


Pošto je kretanje njegove porodice bilo neobično, on je kontaktirao prijatelje da provjere šta se dešava. Ubrzo nakon toga na Twitteru je vidio fotografiju na kojoj se nalazila njegova porodica.

"Vidio sam tu fotografiju na Twitteru i na njoj prepoznao svoju djecu. Prepoznao sam njihove stvari, njihovu odjeću. Njihova su tijela ležala na pločniku", ispričao je.

.

.

.


Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.