x

Voditeljka ostala bez džipa vrijednog 45.000 eura: Pijan muškarac napravio karambol u Dajaninoj ulici!

Voditeljki Pinka Dajani Paunović uništen je džip od 45.000 eura kada je prije nekoliko dana na njega naletio muškarac vozeći kola u alkoholisanom stanju, saznaje Kurir.

Dramatična scena odigrala se 4. januara oko tri sata iza ponoći na Košutnjaku. Poznata voditeljka je noć prije toga parkirala svoj „rendž rover‘ u blizini zgrade u kojoj stanuje, a narednog jutra probudile su je komšije, koje su joj javile za nemili događaj. Očevici incidenta ispričali su nam kako je izgledala saobraćajka u kojoj je uništen Dajanin skupocjeni džip, naglašavajući da su takve jezive scene do tog jutra viđali samo u filmovima.


- Oko tri ujutru začula se strašna lomljava i prasak, kao da je neko bombu bacio u ulici. Brzo smo svi izašli napolje i vidjeli smo da je čovjek autom udario u nekoliko drugih i napravio pravi karambol. Kad smo prišli bliže, shvatili smo da je direktno udario baš u Dajanin džip, pa ga je nabacio na drugi auto pored.

U pitanju je „rendž rover“ koji košta oko 45.000 eura, ona ga je kupila prije nekoliko mjeseci. Taj muškarac je udario i u još dva auta, ali najgore je Dajana prošla, jer su njena kola udarena i sa prednje i sa zadnje strane i šteta je, kako su procijenili, više od 11.000 eura - priča naš sagovornik.


Voditeljku su komšije probudile i ona je brzo stigla do mjesta nesreće. - Naravno da je bila izbezumljena kad smo joj rekli. Jedan komšija joj je rekao: „Dajana, izađi, desilo se nešto strašno.“ Kad je istrčala ispred, zatekla je pet policijskih džipova sa upaljenim rotacijama, čak su došli i mrtvozornici jer je po prvoj prijavi bila informacija da ima mrtvih, toliko je strašan prizor bio. Nju su jedva smirili od šoka. Taj čovjek koji je uletio u punoj brzini u ulicu, a sumnja se da je bio pijan ili drogiran, nasrnuo je na policajce, htio je da ih bije, pa je priveden zbog napada na službeno lice i izazivanje opasnosti u saobraćaju - rekao je naš izvor i dodao da je voditeljkin džip odvezen u servis na procjenu štete, koju će vjerovatno nadoknaditi počinilac ili osiguranje.

Pozvali smo Paunovićevu, koja je, iako još u šoku i pod stresom, potvrdila da se desila teška saobraćajka.

- Mogu samo da zahvalim bogu jer moj sin Dušan i ja nismo bili u autu. To mi je najvažnije. Sve što ste čuli je tačno, nažalost. Ostalo je na istražnim organima i oni će, vjerujem, riješiti ovaj slučaj - kratko je rekla Dajana za Kurir.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.