x

NJIHOVA LJUBAV JE PROPADALA

Voditeljka prije samoub.stva poslala poruku bivšem: Otkrivene posljednje riječi prelijepe Nine koja je sebi oduzela život!

Tragična vijest o samoub.stvu Nine Pećolk obišla je svijet krajem prošlog mjeseca, a njena sestra je nakon užasnog događaja otkrila da je voditeljka trebalo da se uda, ali je njen izabranik samo dva mjeseca prije zakazane ceremonije sve otkazao.

Kako su prenijeli strani mediji Nina je sebi oduzela život upravo zbog turbulentnog odnosa s tada već bivšim deset godina starijim izabranikom Kajlom Hasom, sa kojim je nekoliko nedjelja prije tragičnog događaja kupila kuću u kojoj se i ub.la.


Navodi se da je njihova veza bila burna, te da je do nesuglasica dolazilo zbog njegovog problema s alkoholom, kao i pričama o navodnoj prevari, a da je vezi došao kraj kada je pronašla donji veš druge žene.


Kako su rekli Ninini prijatelji ona je nakon raskida bila u veoma teškom emotivnom stanju, a na dan kada je izvršila samoub.stvo, 27. avgusta samo, 90 minuta ranije izašla je i kupila pištolj kojim je sebi pucala u glavu.

Sada je otkriveno da je prije nego što je povukla okidač, svom bivšem vjereniku koji je u tom trenutku bio u kolima sa svojom djecom iz prvog braka poslala poruku:


- Volim te, Kajle. Uvijek sam i uvijek ću te voljeti uprkos tome koliko si me uništio, uvijek sam imala nadu. Jako mi je žao što ti ovo radim, ali ne mogu više da izdržim ovaj bol - napisala je Nina u poruci.

Kajl je odmah pozvao policiju koja je ubrzo stigla u njihovu kuću, ali je nažalost bilo kasno. Nina je veče prije nego što se ub.la poslala i poruku sestri.

- Rekao mi je da me mrzi i da će se osjećati kao milion dolara kada odem iz njegovog života - poručila je Nina sestri tada i dodala da je "slomljena".

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.