x

Volio bih da Lorena upozna brata: Ana Sević ne pušta kćerku da ide kod Darka, još uvijek nije ni vidjela malog Alekseja!

Darko Lazić nedavno je postao otac po drugi put, kada mu je vjerenica Marina Gagić na svijet donijela sina Alekseja.

- Sve je super. Plašim se još uvijek da mijenjam pelene, jer je još mali, nema ni dvije nedjelje, ali uvijek se budim sa Marinom i pravim joj društvo - rekao je Darko.

Pjevač iz prvog braka sa Anom Sević ima kćerku Lorenu, kojoj je majka skoro proslavila rođendan, na kojem folker nije bio prisutan.

Kako je poznato, Ana i Darko nisu u najboljim odnosima, a Lazić je bio spriječen da dođe na proslavu kćerkinog rođendana, koji je njegova bivša supruga organizovala na dan kada je on nastupao.


Lorena još uvijek nije upoznala svog malog brata Alekseja, a pjevač ne krije koliko bi volio da se to desi.

- Nažalost, još nije. Nadam se da će u skorije vrijeme. Baš bih volio da se upoznaju - izjavio je Darko za Telegraf i priznao kako se to nije dogodilo čak ni putem video poziva.

- To morate nju da pitate. Ona ima svoj život i misli da tako treba da radi, neću da se miješam u njen život. Njen život, njena stvar. Želim joj sve najljepše - poručio je Darko, koji i dalje planira da obilježi ćerkin rođendan, ali još uvijek ne zna kada će se to desiti, budući da je pjevačica na odmoru s nasljednicom. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.