x

Vranješ je heroj! Dao je 100% sebe na terenu, a igrao pod temperaturom od 38 stepeni! Progovorio za Ekskluzivu: Iskrene navijače poštujem, a bauštelce sa dva lava ispred kuće ne pozdravljam!

Genijalni Ognjen Vranješ se nije štedio na terenu u utakmici protiv Austrije. Naš reprezentativac je bukvalno dao posljednji atom snage, pa nije ni čudo što je njegovo prezime bilo među najčešće spominjanim od strane komentatora.

Ipak, ono što niko ne zna jeste pozadinu priče. Kako Ekskluziva.ba portal saznaje, Vranješ je te večeri igrao pod temperaturom od 38 stepeni, pa zbog upale grla, sinusa i dišnih puteva neće biti na raspolaganju Prosinečkom za prijateljsku utakmicu protiv Španije.


- "On je imao temperaturu 38 stepeni i tako je odigrao utakmicu. Nije mogao da stoji na nogama, bio je mrtav bolestan. Imao je strašne bolove, ali ti niko ne primjećuje, svi su sebi dali za pravo komentarisati što je odmah po završetku utakmice otišao u svlačionicu", kaže za Ekskluziva.ba portal izvor Vranješu. Naša ekipa je stupila u kontakt sa Ognjenom koji je otkrio kako je u fazi oporavka. Po prvi put za javnost, samo za Ekskluzivu, hrabri Zmaj je dao komentar na račun pojedinih medija, koji su uprkos njegovoj borbenosti na terenu, dali sebi za pravo da mu zamjere to što nakon utakmice nije slavio sa navijačima, koji su ga ranije u više navrata izviždali: 


- "Iskrene navijače BiH poštujem, a ove što rade kao bauštelci i što su parkirali ispred kuće dva lava i nazivaju sebe najvećim patriotama ne mogu pozdraviti, niti ću ih ikad pozdravljati, jer bih pljunuo sam po sebi. Bauštelcima poručujem da se dobro drže lopate i da se manu fudbala", rekao je Vranješ za Ekskluziva.ba portal i jednom zauvijek dao do znanja kako je uvijek uz prave navijače koji žele mir, a ne uz ekipu koja čini štitu savezu i koja je nepravdeno navukla gnjev javnosti na njega. Podsjećamo, Zmaj Ognjen Vranješ je odbio igrati za reprezentaciju Srbije, te prihvatio reprezentaciju BiH kao svoju, a fenomenalan odnos sa kapitenom Edinom Džekom i ostalim saigračima najbolje pokazuje koliko je cijenjen u timu. 



Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.