x

Vranješa napali što sinoć nije slavio sa navijačima, a on za Ekskluziva.ba portal otkriva istinu: Razlog reprezentativca krije tužnu istinu!

Najlakše je "pljunuti" po nekome! Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ je dokaz za to. Ni kriv ni dužan u više navrata se našao na udaru medija, i ono još bolnije - navijača. Iako može oštro odgovoriti on mudro ćuti i pokazuje se na djelu - gine na terenu, što se dalo vidjeti i sinoć u Austriji. 

Vranješ je sinoć opet "napadnut". Odmah nakon utakmice počele su prozivke zbog toga što nije ostao da slavi sa ostalim igračima naše selekcije, te da se pozdravi navijačima. Opet su pojedinci pokušali da iskonstruišu priču i time navuku gnjev javnosti. 


Naime, odmah nakon što je sjajno obavio posao na terenu, Ognjen Vranješ se uputio u svlačionicu. Nedugo zatim počela je "hajka" na reprezentativca, te senzacionalizam kako je "sramotno" što nije ostao na terenu i poklonio se navijačima. Bez da se neko zapita zašto je to tako? 


Vranješ je za Ekskluziva.ba portal dao kratku izjavu povodom cijelog slučaja: "Ja ne slavim sa nekim ko mi izviždi već duže vrijeme, tako da je to već jasno svima."

Da je stvar u iskrivljenju slike o Vranješu, možda najbolje govori to što je Vranješ o sjajnim odnosima sa saigračima, prvenstveno sa kapitenom Edinom Džekom. 


Za kraj, da rezimiramo. Ognjen Vranješ se majstorski pokazao na terenu u Austriji, ali za razliku od pojedinih igrača nije mogao da slavi sa hiljadama navijača. Dakle, nije mogao, a ne nije htio, jer je od istih navijača doživio najstrašnije osude. Izviždan je samo zato što su pojedine priče dobile onakav oblik kakav je odgovarao pojedinim medijima kako bi izazvali žustru raspravu oko nečijeg patriotizma. Kao da je potrebno dokazivati se? Kome, zašto? Zar nije dovoljan dokaz što se bori na terenu za svoju zemlju? Kao da Ognjen nije želio da se veseli? Ali sa kim? Sa onim koji su ga napadali i zviždali? Ali je pak sa gorčinom, prije svih, otišao do svlačionice... 




Ekskluziva.ba



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.