x

Vrsaljko se oprostio od reprezentacije

Hrvatski nogometni savez službeno je objavio kako se Šime Vrsaljko umirovio iz reprezentacije.

"Nije lako, ali… vrime je.

Dobri duh svlačionice, generator pozitivne energije Šime Vrsaljko odlučio je okončati reprezentativnu karijeru te se prigodnim, emotivnim dopisom oprostio od dresa Vatrenih”, napisali su iz HNS-a.


Vrsaljko je skupio u dresu A reprezentacije 52 nastupa, a posljednju utakmicu odigrao je u sklopu Lige nacija u lipnju kada je Hrvatska gostovala u Kopenhagenu te upisala pobjedu protiv Danske 1:0.

Bio je to povratnički nastup nakon što Vrsaljko nije bio u krugu reprezentacije godinu dana, a zadnji nastup prije ovog imao je na Europskom prvenstvu protiv Češke u susretu koji je završio remijem 1:1.


Prošao je sve mlade selekcije, a za reprezentaciju je debitirao 9. veljače 2011. u prijateljskoj utakmici protiv Češke u pobjedi 4:2. Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. za Vrsaljka su krenuli problemi s ozljedama i među Vatrenima ga nije bilo skoro tri godine. Vratio se na početku kvalifikacijskog ciklusa za ovogodišnje Svjetsko prvenstvo, ali sada je zaključio da je ipak kraj njegovoj epizodi u reprezentaciji.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.