x

duži period nije vidio dijete

Vuk Mob raskinuo sa Anjom i priznao: Ne viđam kćerku, nisam u kontaktu s Oljom!

Vuk Mob više nije sa Anjom, a sa Paulom je pokrenuo poslovni projekat, zbog kog su i prisni na slikama.

Gojković već duže vrijeme nije vidio kćerku, što mu teško pada, a sada se posvetio širenju svoje poslovne karijere na sve muzičke sfere.

- Nismo više ni u kakvom emotivnom odnosu. Anja je jedan veliki car, i dalje smo u kontaktu. To je sada drugarski odnos, mi smo se upoznavali, bili smo na samom početku, ali smo shvatili da nismo jedno za drugo što se tiče ljubavnog odnosa. Ona je zaista super djevojka, jedna kvalitetna osoba, samo nismo se uklopili kao par, drago mi je što smo ostali drugari - rekao je on o vezi sa Anjom. 


Nagađanja da je u vezi sa Paulom iz Zadruge, kaže nisu tačna. 

- S Paulom nisam u vezi, prisne slike su sa snimanja spota. To je normalna stvar, uradili smo spot za pjesmu i fotografije koje smo podijelili su tada nastale. Što se Paule tiče, ona je moj projekat, sve vezano za njenu dalju karijeru radiću ja. To nam je neki plan i dogovor. Neću joj biti baš menadžer, nije moje da se javljam na telefon i zakazujem joj nastupe, ali je sve ostalo na meni. Iza svake njene pjesme, spota i projekta sada stojim ja. Recimo da ću joj biti producent. Ona je neko ko je moj umjetnik, te priče da smo zajedno su totalna budalaština.


On kaže da nije vidio kćerku već duži period, a da sa majkom svog djeteta nema nikakav kontakt. 

- Teonu nisam vidio već duži vremenski period i zbog toga mi je jako teško. Ona je moja kćerka, moja krv, moje meso... Ona je moje sve na svijetu, naravno da mi nedostaje. Glupo je i pričati koliko mi nedostaje, jedva čekam da je zagrlim. Nisam ni u kakvim odnosima sa Oljom. Nismo u kontaktu, ne bih o tome puno da komentarišem.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.