x

Na jednom susretu igran i produžetak

Warriorsi stigli do četvrtog trijumfa u nizu, Bucksi opet na pobjedničkom kolosijeku

Na NBA parketima noćas je odigrano pet mečeva. Izdvajaju se pobjede Milwaukee Bucksa i Golden State Warriorsa. 

Bucksi su se na pobjednički kolosijek vratili u Atlanti poslije ubjedljivog trijumfa nad Hawksima. Trenutno najbolja franšisa lige se bez problema obračunala s najslabijom. Bilo je 86:112.

Gosti su slavili zahvaljujući odličnom prvom poluvremenu nakon kojeg su imali +23 (40:53), dok je u nastavku viđena izjednačena košarka kada su Bucski usporili ritam.

Ekipu s najboljim omjerom lige do trijumfa je vodio Middeltona sa 23 poena te Ilaysova koji je sa 18 poena i 17 skokova stigao do novog double-double učinka. Kod Hawksa najefikasniji je bio Crabbe sa 20 poena.

Golden State Warriorsi se polako bude. Protiv Phoenix Sunsa upisana je četvrta pobjeda u nizu. Domaći su slavili rezultatom 105:96.

Sunsi su bili bolji u prva tri perioda, ali su domaći furioznom serijom u posljednjoj četvrtini (39.18) uspjeli preokrenuti i upisati tek devetu pobjedu u sezoni.

Sjajnu partiju kod domaćih pružio je Russel sa 31 poenom, kod poraženih najbolji učinak od 34 poena je imao Booker.

Najdramatičnije je bilo na duelu između Charlote Hornetsa i Oklahoma City Thundera. Gosti su slavili poslije produžetka 102:104. Pobjede su još upisali Orlando Magic protiv Phildalephia 76ersa 98:97 te Miami Heat nad Indiana Pacersima 113:112.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.