x

Wellness Spa centar Hollywood i Ekskluziva vas časte!

NAGRADNA IGRA ZAVRŠENA. Dobitnice su: Selma Aličković i Ajla Pediša.

U saradnji sa najboljim Wellness i Spa centrom Hollywood organizujemo nagradnu igru, u kojoj nagrađujemo kako žensku, tako i mušku populaciju. Na Vama je samo da lajkujete Facebook Fan stranicu Wellnes Spa Hollywood ( https://www.facebook.com/WellnesSpaHollywood ), kao i našu Fan stranicu ( https://www.facebook.com/Ekskluziva.ba?fref=ts ), a potom da pošaljete svoje kontakt podatke: Ime i prezime, adresa, kontakt broj i link vašeg facebook profila na naš e-mail: [email protected] sa naznakom ``Wellness Spa Hollywood``, a mi ćemo slučajnim odabirom pokloniti dvije nagrade za dvije pripadnice ženskog spola i dva pripadnika muškog spola. Nagrade za žene su: manikir, pedikir, frizura, a za muškarce Wellness. Nagradna igra traje do subote 07. decembra do 19 sati.

Hotel Hollywood

Ul. Dr. Mustafe Pintola 23 Ilidža

033 773 100

Podsjećamo, Hotel "Hollywood" smješten je u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, uz glavni saobraćajni terminal, u neposrednoj blizini Međunarodnog aerodroma Sarajevo i Vrela Bosne, jedinstvenog dragulja izvorne prirode. Ono što izdvaja ovaj hotel svakako je ubjedljivo najbolji rekreativni sadržaj u našoj državi koji tamo možete pronaći.

Naravno, govorimo o Wellnessu i Spa centru koji će vas zasigurno oduševiti, pa nema sumnje kako ćete se tamo ugodno osjećati i zaboraviti na sve probleme. Svakako da su usluge posebna priča za sebe, baš kao i cijene na koje nećete ostati imuni. Svi koji posjete Hotel Hollywood moći će uživati u vrhunskim uslugama nakon kojih će biti puni entuzijazma i impresije. Wellness i Spa vam nude: masažu, solarijum, depilaciju, tursko kupatilo, aromaterapiju, manikir i pedikir, njegu lica i tijela, saunu, usluge frizera. Hotel Hollywood se nalazi na adresi: Ul. Dr. Mustafe Pintola 23 Ilidža, a za sve vas tu je i kontakt telefon: 033 773 100 ili mail [email protected].

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.