x

LAŽNA VIJEST

YouTuber prevario milione gledalaca, video prikazuje debitantski gol Ronalda

Snimak prikupio 17 miliona pregleda za 24 sata

Kristijano Ronaldo (Cristiano) ove sedmice predstavljen je pred legijom navijača Al Nasra nakon što je prošao ljekarske preglede.

Iako se znalo da Portugalac zbog kazne koju mu je izrekao FA ne može nastupiti u prve dvije utakmice, na internetu se pojavio video snimak njegovog debitantnskog gola za saudijski klub u utakmici protiv Al Taea, koja se uopće nije odigrala zbog električnog kvara izazvanog jakom kišom.

Jedan YouTuber je objavio video u kojem tvrdi da sadrži najzanimljivije detalje iz odgođenog meča između Al Nasra i Al Taea.

Naslov videa tvrdi da je Ronaldo postigao pogodak i upisao asistenciju, s nevjerovatnih 17 miliona pregleda prikljupljenih za 24 sata.


Ronaldo je na slici predstavljen kako grli bivšeg saigrača iz Juventusa Manuela Lokatelija (Locatelli), a dres “Stare dame“ je vrlo sličan onome koji Al Nasr trenutno korisiti.

Podsjetimo, Ronaldo je zaradio suspenziju od dva meča nakon što su se pojavili šokantni snimci na kojima je prošle sezone bacio telefon iz ruke jednom od navijača Evertona.

Tako će debi za Al Nasr imati tek 22. januara u susretu protiv Al Itifaka.

Izvor: avaz.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.