x

YouTuberi Eltpa i Super Daki dolaze na Kids Time Festival!

Ostalo je još samo par dana do otvorenja prvo „Kids Time Festivala“, koji će se od 8. juna do 22. jula održati na platou Skenderija. Organizatori obećavaju 45 dana najbolje energije i zabave u gradu, a u mnoštvu sadržaja koji su pripremili svakako je i „YouTube Station“, koji će ugostiti brojne YouTubere iz naše zemlje, ali i regiona. Među njima su i Eltpa i Super Daki, dva momka koja su tek odnedavno u ovim vodama, ali izuzetno uspješni i sa „armijom“ pratilaca na njihovom YouTube kanalu.

U kratkom razgovoru su nam otkrili šta znači biti YouTuber i šta savjetuju onima koji to imaju namjeru postati:

Eltpa: Biti YouTuber znači zadavati sebi ciljeve i pokušati ih dostići dok u isto vrijeme te ciljeve prezentuješ širim narodnim masama. Slijedite samo sebe i svoje želje i ciljeve. Nikada, na bilo koji način, ne ovisite o mišljenju drugih osoba, vjerujte u sebe i trudite se svakim danom biti što bolja verzija sebe.

Super Daki: Biti YouTuber znači imati kreativnu slobodu, biti samostalan i uživati u onome što radiš. Nemam neki poseban savjet, ali imam onaj savjet koji nikada ne trebaju poslušati, a to je: "Nema hljeba bez motike".

O uzorima sa svjetske scene kažu:

Eltpa: Nemam uzore u ovome, ali svakako mogu navesti par osoba koje su mi do sada bile inspiracija kad je YouTube u pitanju, to su prije svih: Gasttozz, Steven Schapiro, BigDaws, AngryPicnic...

Super Daki: Uzore nemam, ali ako moram izdvojiti nekoga na YouTubeu na koga se mogu ugledati onda bi to bili Mr Beast, Logan Paul i BigDaws.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.