x

skromna

Za 2 sata pjevanja zaradi 5.000 eura, a za seriju tražila mali honorar: Koliko je Milica Pavlović zaradila za 30 dana snimanja!?

Milica Pavlović je za snimanje serije "Pjevačica" dobila 500 eura po snimajućem danu.

Bez obzira na to što za samo dva sata pjevanja folk zvijezda zaradi čak 5.000 eura, za debitansku ulogu nije tražila veliki novac.

- Milica je imala 30 snimajućih dana, pa je od serije "Pjevačica" inkasirala 15.000 eura. Njoj novac uopšte nije bio važan kada je prihvatila ulogu, jer je žarko željela da se oproba kao glumica - priča izvor.


Pavlovićeva je jedva čekala da se oproba u novoj profesiji.

- Njoj je velika čast što je dobila priliku da pokaže svoje glumačke sposobnosti. Još kada je vidjela da je okružena sjajnom glumačkom ekipom, među kojima su Igor Đorđević, Nataša Ninković i Miloš Timotijević, bila je oduševljena. Bukvalno bi pristala da snima i za džabe.


Pjevačica se za svako snimanje detaljno pripremala.

- Milica je uvijek dolazila spremna na set i sa naučenim tekstom. Konstantno je išla na časove glume kako bi što bolje dočarala svoj lik. Dala je sve od sebe. Često je za svoju glumu dobijala pohvale od ostalih glumaca, koji su joj pomagali na snimanjima - objašnjava sagovornik.


Milica je više puta isticala da je imala veliku tremu zbog snimanja serije "Pjevačica".

- Posljednju scenu smo snimali napolju i sjećam se da su počela da mi klecaju koljena kad sam izašla iz automobila i čula aplauz ekipe koja je brojala više od sto ljudi. U tom momentu sam imala bezbroj misli u glavi. Zadovoljna sam što sam uspjela da odglumim sve ono što je tako vanserijska ekipa koja stoji iza serije očekivala od mene. Dok je trajalo snimanje serije, bila sam veoma obazriva i sve vrijeme sam samo razmišljala o tome da ispunim njihova očekivanja. Sada, sa ove tačke gledišta, kada sam uradila svoj dio posla, mogu da priznam da se ponosim - pričala je ranije pjevačica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.