x

Za kćerku je bila posebno vezana! Otvoreno pismo Vili Pajkić kida dušu: Djetinjstvo si provela po bolnicama...

Isidora Bjelica nas je danas napustila, u 52. godini, a za sobom je ostavila sina Lava, kćerku Vilu i supruga Nebojšu Pajkića. Za kćerku Vilu Isidora je bila posebno vezana, a jednom prilikom joj je čestitala rođendan porukom koja slama srca.

- Mila moja tufnice, srećan ti 15. rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvijek uz tebe... Znaš koliko me boli da si posljednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge djevojčice mirno spavale, ti si noći i noći njegovala bolesnu majku. Dok su druge djevojčice odlazile na sport ti si sate i sate sjedila na hemioterapijama, ali mila moja kroz sve to stradanje naučili smo o ljubavi više nego što bi nam donio srećan život u zdravlju i izobilju.


Naučile smo obe da u ovom krhkom palom svijetu satkanom od nesavršenstva nema jače sile od ljubavi. Naučile smo da je sve prolazno i nestaje, a samo ona postaje jača sa svakom nevoljom i nesrećom. I zato budi radosna i spokojna, djevojčice moja, voli te tvoja mama najviše u svim svjetovima - napisala je Isidora tada.

.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.