x

Za najukusnije trenutke: Deset veličanstvenih KolMix začina!

Mala tajna velikih kuhara krije se u začinima! Svi sastojci kulinarskih specijaliteta mogu biti vrhunski, ali kada izostavite prstohvat dobrih začina onda ste propustili napraviti čaroliju. Zbog toga domaća kompanija KolMix predstavlja deset novih začina koje ćete željeti na porodičnim trpezama i kuhinjskim policama, jer obogaćuju svako jelo i daju mu neodoljivu aromu.

KolMix podbrend „Pomoć pri kuhanju” uz asortiman od 27 proizvoda u staklenkama, sada je proširen sa deset novih proizvoda. Kvalitetne i jedinstvene arome novih začina dolaze u pakiranjima od 8-30 g, koja su idealna za porodice sa manjim brojem članova. Biber crni mljeveni i u zrnu, bijeli luk mljeveni i grubo mljeveni, cimet, čili, curry mješavina začina, origano, crvena slatka paprika i peršin u moderno dizajniranim vrećicama dio su nove KolMix ponude, koja prati liniju proizvoda u staklenkama.

”Kuhanje ne treba biti dosadno i nije rezervisano samo za velike porodice. To je igra u kojoj glavnu ulogu imaju začini zbog čega smo dodatno proširili našu ponudu sa novih deset veličanstvenih proizvoda. Pakiranja su mala i kompaktna, pružaju kulinarskim zaljubljenicima mogućnost da naprave svoje carstvo začina, koji se lako skladište, čuvaju aromu i funkcionalni su za upotrebu, a jelima daju jedinstvene okuse i arome. Ovim potezom željeli smo zaokružiti jednu priču kada su u pitanju mono začini i jačati domaću proizvodnju” - izjavio je Adi Mezildžić, predstavnik kompanije KolMix.

KolMix je prva prehrambena kompanija u BiH koja je 2012. godine dobila IFS Food certifikat, međunarodni standard za kontrolu kvaliteta i sigurnosti prehrambenih proizvoda. Kao dokaz tradicije i kvalitete, KolMix ove godine slavi 20 godina uspješnog poslovanja.

“Pažljivim odabirom sirovina osiguravamo premium kvalitet proizvoda po pristupačnim cijenama prilagođenim finansijskoj situaciji u našoj zemlji. Želimo biti dio najsretnijih i najukusnijih trenutaka naših potrošača” – dodao je Mezildžić.

Za više informacija posjetite web stranicu www.kolmix.ba.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.