x

Za nekretnine dala 300.000 eura: Aleksandra Mladenović uspjela da kupi dva stana za pet godina!

Za manje od pet godina, koliko je na estradi, Aleksandra Mladenović uspjela je da zaradi za dva stana u Beogradu, čija je ukupna vrijednost više od 300.000 eura!

Jedna od najangažovanijih zvijezdi "Granda" je početkom ove godine za nekretninu od 60 kvadrata u elitnom naselju Beograd na vodi dala 210.000 eura, o čemu je nerado govorila. Navodno je taj stan kupila na rate, kako je sama izjavila, s tim što ne planira u njemu da živi, već da ga izdaje.

- Svakako se slažem da je kriza zbog pandemije, ali nisam ugrožena. Osjetio se finansijski gubitak, ali je problem što sada moram da radim za taj stan koji sam kupila - rekla je pjevačica.


Inače, Mladenovićka je 2018. godine kupila i stan na periferiji grada, u kojem i sada živi, i on je bio znatno jeftiniji, ispod sto hiljada. Aleksandra već skoro pet godina važi za jednu od najzaposlenijih pjevačica, pa pored klubova i diskoteka, redovno pjeva i na privatnim proslavama, gdje su ogromni bakšiši. Prema našim saznanjima, cijena njenog honorara je oko 4.000 eura, s tim da od toga "Grand produkciji" daje polovinu. Mjesečno je Aleksandra prije korone imala i više od 20 nastupa, što znači da prihoduje oko 40.000 eura, plus bakšiš.


U jednom od intervjua rekla je da se dosta namučila tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" 2015. godine i da se dešavalo da nije imala šta da jede. - Bilo mi je baš teško. Na svako snimanje sam dolazila autobusom, jedva sam uspijevala da uštedim za kartu. Sjećam se, kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam kod sebe 400 eura. Brzo sam ostala bez para i samo sam čekala vikend da idem negdje da radim i pjevam. Živjela sam na hljebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela. Samo sam razmišljala o tome da počnem da radim jer je trebalo platiti frizera, šminkera, haljinu, a ja sam bila bez dinara - izjavila je svojevremeno pjevačica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.