x

ZA NEVJERICU: Novosađanin sletio s puta i dok je ležao bez svijesti u slupanim kolima NEKO GA JE OPLJAČKAO!

Todor Žuržovan (34), pijanista i fotograf iz Novog Sada, doživio je saobraćajnu nesreću na autoputu, a dok je bio u nesvijesti u kolima - neko ga je opljačkao.

Da ljudska zloba nema granice, svjedoči upravo njegovo iskustvo. Kada je došao sebi poslije nesreće, shvatio je da mu fale gotovo sve stvari koje je imao u autu. Žuržovan se vraćao sa aerodroma u Surčinu u Novi Sad prošle nedjelje oko 6.30 sati i blizu Inđije pred njim se u djeliću sekunde našao kamion. Da bi izbjegao sudar, naglo je skrenuo i završio u kanalu pored saobraćajnice. Sudara se ne sjeća.

- Znam samo da se kamion pojavio ispred mene. Da li je on zakočio ili sam ja u djeliću sekunde spustio pogled, ne sjećam se. Uglavnom, sljedeća scena koju pamtim je da me jedan čovjek drži i zamotava zavoj oko glave, te u tom trenutku upravo stiže hitna pomoć - kaže naš sagovornik.


- Čim je došao sebi, htio je da javi majci da je doživio nesreću ali da je sve u redu, tražio je svoj telefon no nije ga bilo. "Reno klio" koji je vozio pretprio je totalnu štetu. Kada je zamolio čovjeka koji mu je pomagao da ga pozove, shvatili su da je nedostupan.

- Ne mogu ništa da tvrdim, ali izgleda su me opljačkali dok sam bio onesviješćen. Možda se telefon razbio, pa je nedostupan, ali nisam ga pronašao. Čovjek koji mi je pomogao rekao je kada smo vidjeli da nema telefona da su tu bili još neki ljudi prije njega. Ali su otišli. Njih se ne sjećam. Tek kad mi je šlep služba dovezla auto, shvatio sam da mi fale i druge stvari, hard-diskovi, pumpa za auto, lanci za gume, kablovi za startovanje i još neke sitnice - nastavlja Žuržovan.

Na glavi je zaradio posekotinu i tri šava, a po cijelom tijelu ostao je ugruvan. Ne može, kaže, nikog da optužuje jer se ničeg ne sjeća, ali i ne može ni da zamisli scenu da dok leži onesviješćen sa krvavom glavom neko iz auta i gepeka krade stvari.

Policija je došla i napravila uviđaj, ali naš sagovornik kaže da neće goniti kradljivce, stvari nisu bile toliko vrijedne, a smatra i da od njihovog pronalaska nema ništa.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.