x

ZA NJIMA UZDIŠE REGION: TV lica koja nas ostavljaju bez daha! (FOTO)

Pored toga što plijene pažnju gledalaca širom regiona, voditelji neki od najgledanijih emisija osvajaju i društvene mreže svojim svakodnevnim stajlinzima. Pozvali smo modnog stručnjaka, stilisticu Jelenu Govedaricu da iznese svoj sud na šta nam je ona, obzirom na uspješnu saradnju sa našim portalom sa zadovoljstvom prokomentarisala outfit poznatih, pri čemu je bila i sama vidno oduševljena onim što vidi.

Tijana Ranđelović (DM SAT)

- Tijana definitivno u gracioznom izdanju. Ovo je kroj koji njoj pristaje, a boja pogotovo. Dokaz da je jako bitno "dobro se upakovati" i ostaviti oko sebe sve bez daha kao što je to slučaj sa Tijanom sada. Odlična ! 


Violeta Papić-Stamenković (BN TV)

- Violeta je žena koja posjeduje X faktor i tu je kraj priče. I kao crnka ili plavuša ostavlja utisak samouvjerene žene koja ne živi po pravilima. Krojem je istakla svoju odličnu liniju, a bojom svoju vedrinu. Posebna je ! 


Ivana Đorđević (Grand )

- Generalno Ivana je ljubitelj cvijetnih dezena i vedrih boja poput plave recimo. Ona voli krojeve koji su jednostavni, ali upečatljivog dezena koji osvaja. Kreacija joj fenomenalno stoji jer je istakla njen vedar duh i odličnu liniju. Sve pohvale za lijepu i njegovanu Ivanu.


Danijela Kremić (DM SAT)

- Ona je dama prefinjenog izgleda. Izabrala je crnu haljinu koja je istakla njenu vitkost i nakitom upotpunila damski utisak i sofisticiranost. Ma predivna je kao iz bajke. 

Dea Đurđević (Pink)

- Dea ima istovremeno i milinu i oštrinu u sebi. Haljina je definitivno skrojena za nju, te je ovako pun pogodak. Kroj haljine, dezen, dužina, materijal, frizura i sandale upravo potvrđuju moju prvu rečenicu o njoj. Veoma lijepa žena ! 


Mirza Vranj (Hayat)

- Mirza je suptilna žena i ovakve joj kombinacije pristaju. Ukombinovala je aktuelne trendove i istovremeno izabrala i poslovnu, ali i ležernu kombinaciju. Fantastična je! 


Sanja Kužet (Grand)

- Sanja je voditeljka romantične ljepote. Glamurozna je sama od sebe tako da joj haljine u kojima se pojavljuje na malim ekranima sasvim pristaju i upotpunjuju. Ona čak i u ovoj maloj crnoj haljini izgleda bombastično i nikako obično. Super je !


Darija Rajković (Still REC PRODUCTION)

- Aktuelna boja koja pristaje Dariji i haljina dobro uklopljena sa sandalama. Za nju su definitivno jake boje. Ovo je njeno seksipilno, ali i odmjereno izdanje. Bravo !


Mia Halilović (TV 1)

- Voditeljica upečatljive ljepote koja zrači. Moderna kombinacija u ovom primjeru gdje joj sve pristaje besprijekorno. Ovo je čisti pogodak, a ona prelijepa i tako moćna, dok u suštini jednostavna. Nesvakidašnji spoj ! 


Stevica Nikolić (DM SAT)

- Voditelj koji pored upečatljivog glasa ima i jako upečatljiv stil odjevanja. Totalno urbano izdanje koje ide apsolutno uz njega. Odlično uklapa odjevne komade. Šarmer pravi. Sve pohvale ! 


Danijela Gudović (KCN TV)

- Prefinjeno izdanje prepoznatljivog tv lica, divna Danijela. Haljina je ekskluzivna i odabrana za priliku na kojoj je fotografija i nastala. Pravi izbor frizure uz model haljine. Jednom riječju bajkovita Danijela.

Kristina Branković ( DM SAT)

- Kristina je seksipilna djevojka upečatljive ljepote. Haljina i kroj i boja joj stoje fenomenalno. Frizura, sandale koje idu uz ovakve modele za pohvalu. Izgleda kao barbika.  


MODNA STILISTICA JELENA GOVEDARICA 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.