x

on ga je spriječio da dalje ubije

Za ovog muškarca tvrde da je monstrumu sa Cetinja stao u kraj: Ulicu da ti daju, junače! (Foto)

Društvene mreže su se usijale od sinoć od informacije da je Vuka Borilovića na Cetinju, zaustavio navodno sugrađanin N.K.

Borilović je oko 16 sati ubio 11 ljudi, a ranio još četvoro, od čega je troje u životnoj opasnosti.

Na Instagram profilu pg_forass objavljena je fotografija muškarca za koga se tvrdi da je ubio Borilovića, a u komentarima ljudi mu pružaju podršku.


- Čovjek koji je očistio cetinjiske ulice od demona! Heroj, junak! Spasio si nekoliko života danas! Ta ulica da dobije ime po tebi! Zatvor nije za tebe jer se ti nijesi ogriješio o zakonu, ti si branio, sačuvao veliki broj svojih komšija, kumova, prijatelja, živ bio 100 god. Neno, uz tebe je cijela Crna Gora u ovim teškim trenucima!


- Tužno je bilo šta reći, ali tebi čovječe bog neka te čuva za tebe je sloboda orden hrabrosti jer si spasio goreg čina.

- Zlo činiti od zla se braneći, tu zločinstva nema nikakvog.

Podsjetimo, dežurna tužiteljka Andrijana Nastić rekla je da je devet osoba ubijeno na Cetinju, dok je dvoje podleglo ranama u Kliničkom centru u Podgorici.


- Od 11 ubijenih dvoje je djece, rekla je Nastaić.

Istakla je i da je Borilovića usmrtio sugrađanin.

Na društvenim mrežama je procurila informacija da je Borilovića navodno usmrtio N.K. i tako ga zaustavio da ne ubije još sugrađana.

.

.

.

.

Izvor: Adra.tv

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.