x

Za svaku osudu! Voditelj zaprepastio neprimjerenim ponašanjem: Ivanović ismijavao Mihinu bolest!

Voditelj Ivan Ivanović nema premca po bezobrazluku i neumjesnim komentarima, sada je to i potvrdio! Ono malo gledalaca koji su mu ostali vjerni, pa i dalje gledaju njegovu emisiju uprkos tome što su odavno shvatili da su mu fore izlizane ili neumjesne, ostali su zgroženi načinom na koji je u posljednjoj emisiji " Veče sa Ivanom Ivanovićem" razgovarao sa proslavljenim fudbalerom i trenerom Sinišom Mihajlovićem, piše Srpski telegraf.

Naime, Ivan je pokušao, opet na silu, da ispadne duhovit, a već na početku emisije, u kojoj je putem linka gostovao Mihajlović, sebi je uskočio u stomak jer je na najpogrešniji način ismijavao borbu s leukemijom, koju fudbalski mag vodi skoro godinu dana.

Na konstataciju, pa onda i pitanje Ivanovića, koji je gledaocima, kao i obično, na napadan način, htio da pokaže da je blizak sa Mihajlovićem rekavši mu: "Malo si mi ljepši nego posljednji put kad sam te vidio. Kako se osjećaš?", Siniša je ispričao kako je njemu prijatelj na slično pitanje rekao da su za dobar izgled u zrelim godinama bitne četiri stvari.


- Treniram, jedem normalno, ne pijem i farbam se jednom mjesečno - izgovorio je sadašnji trener Bolonje.

Uslijedila je šokantna doskočica omalenog voditelja, koja je za svaku osudu i nimalo nije prijatna.

- Čekaj, kapiram da se ti ne farbaš - rekao je Ivanović glasno se smijući Siniši, čovjeku koji je usljed zračenja ostao bez kose.

Mihajlović je zapanjen neprimjerenim ponašanjem voditelja, poslije tri sekunde prvobitnog šoka, usljed kojeg je zaćutao, prilikom kog se vidjelo da mu je bilo i više nego neprijatno, nastavio emisiju u kojoj je sa pozitivnim stavom i energijom pobjednika pričao o agresivnoj bolesti, njenom toku i načinu liječenja.


Na zaprepaštenje gledalaca koji su emotivno podnijeli Sinišino gostovanje Ivanović se i dalje cerekao na riječi od kojih bi i kamen zaplakao.

Nakon ovako neprimjerenog ponašanja pozvali smo Ivana Ivanovića kako bi nam bar donekle objasnio čemu potreba za vrijeđanjem i ismijavanjem bolesnih ljudi, ali nam se on do zaključenja ovog broja nije javljao na pozive niti je odgovarao na poruke, javlja Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy