x

Zadrugar krije kriminalni dosije najbližeg člana porodice: Mensurov brat pripadnik barskog klana!

Model i kik-bokser iz Bara u Crnoj Gori Mensur Ajdarpašić, koji je prije nekoliko nedjelja ušao u napopularniji rijaliti u regionu "Zadrugu 3", krije od cimera da je njegov rođeni brat Ardijan Ajdarpašić označen kao član ozloglašenog barskog kriminalnog klana, kao i da je u zatvoru od avgusta prošle godine.

Brat učesnika "Zadruge" optužen je za pokušaj ubistva Vasilija Boškovića, takođe Baranina, ali na teret mu se stavlja i više krivičnih djela zbog kojih je u nekoliko proteklih godina privođen i lišavan slobode.

Ajdarpašić se tereti da je 5. maja u barskom naselju Čeluga u kladionici "Olimp" sa umišljajem pokušao da ubije Boškovića.

- U trenutku dok je Bošković sjedio i igrao na aparatu za igre na sreću Ajdarpašić je iz pištolj nepoznate marke, koji je neovlašćeno držao na javnom mjestu, ispalio u njegovom pravcu više metaka, od kojih je jedan Boškovića pogodio u lijevu natkoljenicu, nanevši mu tešku tjelesnu povredu - piše u optužnici.


U novembru prošle godine Ardijan Ajdarpašić je podnio zahtjev za sporazumno priznaje krivice i taj proces je i dalje u toku.

Inače, prema pisanju crnogorskih medija, brat robusnog zadrugara je označen kao bezbjednosno interesantna osoba koja sarađuje sa dva različita klana, a prema nezvaničnim informacijama, on je pripadnik grupe opasnog Alana Kožara.

- Ajdarpašić, prema policijskim evidencijama, blizak je Alanu Kožaru, vođi "barskog klana", za kojim je raspisana crvena Interpolova potjernica zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Slobodana Šaranovića - prenijele su crnogorske dnevne novine, ali i srpski mediji, poslije posljednjeg hapšenja Mensurovog brata.


(Republika.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.