x

ZADRUGARI OSTALI ŠOKIRANI KAD SU VIDJELI NATAŠU BEKVALAC U MODRICAMA: Brzo se udaju, pa se natenane KAJU! (VIDEO)

Dok su ručale za stolom Ana Korać, Kristina Kockar i Zorica Marković gledale su najave za emisije koje se emituju na Televiziji Pink. U jednom trenutku one su primijetili i reklamu za emisiju "Premijera, vikend specijal", u kojoj je ove nedjelje jedna od tema bila i Nataša Bekvalac, koju je pretukao suprug Luka Lazukić.

Kada su čuli o čemu njih tri pričaju, ovih zadrugarkama su se pridužili i ostali ukućani. S obzirom na to da su ukućanke van svih dešavanja u spoljnom svijetu, one su odmah počele da komentarišu šta li bi to moglo da se desi poznatoj pjevačici, pošto su vidjele njene slike u modricama.

- Ko je napao Natašu? - upitala je zabrinuto Kija i dodala: Ćale joj dao intervju i muž joj dao intervju. Brzo se udaju, a natenane se kaju. Ja sam se natenane udala, a brzo pokajala. Tako da je svejedno koliko nekoga poznaješ. E, kakva god da je žena, ne zaslužuje da bude taknuta! Šta god da uradi i kaže! I da je k*rva, ne možeš da je pretučeš!


- Skoro je izašla iz bolnice, j*bote! Ja ne mislim da je Nataša loša osoba! Ona baš nema sreće, j*bote! I dobra riba i dobra pjevačica. Prikazali su joj oca, znači veliki problem! - rekla je Zorica, a Ana je dodala: Možda ju je neko namlatio, ne mora da znači da je muž. Možda nije on! 

Sljedećin Kijin komentar je bio kako se možda Nataša Bekvalac seli iz stana u Beogradu u kome je živjela sa suprugom, a u realnosti je zapravo obrnuta situacija. Kristina je dodala i kako misli da Natašin muž sigurno traži opravdanja za ono što su vidjeli.


- To je ona! Seli se iz stana! Verovatno se on pere sada! Baš me zanima druže šta ćeš ti sada da kažeš na televiziji, kakvo opravdanje možeš da imaš! Ona se na brzinu udala! Nju su iselili iz stana! Mora da se ona iselila - rekla je Kija.

- Možda ga je varala? - govorila je Ana Korać.

- Da, dva mjeseca poslije rođenja djeteta! Sigurno! Šta god i da ga je prevarila, ne možeš da pretučeš ženu! On ima vještačke zube, vidi se! Jadno i to dijete, ta Hana! - izjavila je Kristina.





(Pink.s)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.