x

Zaljubljen u Baščaršiju: Pjevač Ćemo će preseliti u Sarajevo?!

Amel Ćeman Ćemo uveliko promoviše nove pjesme ``Da hapse me`` i ``Bikini``, a prilikom nedavne posjete Sarajevu obišao je Baščaršiju uzduž i poprijeko. Ekipi Ekskluziva.ba portala je otkrio da li će zamijeniti adresu stanovanja. 

Kada je prije par dana boravio u Sarajevu, pjevač Amel Ćeman Ćemo je iskoristio priliku da nakon obavljenih poslovnih obaveza da sebi oduška, pa se šetkao Baščaršijom, pažljivo gledajući svaki izlog. Kaže kako je to srce Sarajeva i da samo oni koji osjete ljubav prema ovom gradu znaju kakav je osjećaj dok hodate gradom. 

 

Da ima neka tajna veza između njega i Sarajeva uvjerila se i ekipa Ekskluziva.ba portala, pa su mnogi, naročito mlađi željeli autogram ili da se uslikaju sa Ćemom. Hvalili su njegove nove pjesme, a muškarci su mu zahvaljivali za hit ``Da hapse me``, alaudirajući kako je to prava muška himna. 

 

I Ćemo nije krio radost što je tako primljen od strane Sarajlija, a i vidjelo se koliko je sretan dok istražuje grad. Nakon što je dobar dio dana proveo na Baščaršiji, za kraj se opustio u nargila baru. Kako je bio raspoložen i izuzetno pozitivan cijeli dan, te je sve vrijeme povezivao ljubav i Sarajevo, našalili smo se s njim kako će, ako ovako nastavi, preseliti u grad na Miljacki. On se nasmijao i dodao kako nije isključeno da jednog dana, ako ništa, kupi manji stan u kojem bi boravio, barem par dana. Mi mu to od srca želimo! 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.