x

Zaljubljena sam: Mladenovićevu povezivali sa Šabanovim sinom, ona razvezala jezik! Iskreno i o stanovima koje je kupila!

Aleksandra Mladenović otkrila je detalje svog privatnog života, a progovorila je i o Mihajlu Šauliću, sa kim su je povezivali. U rodnom mjestu Žitorađe voli da boravi, ali priznaje da ne dolazi često.

"Kako sam otišla odavde i preselila se, slabo dolazim, što zbog posla, što zbog obaveza koje imam... Skromna sam, živim kod kuće sa porodicom i nama ne treba mnogo. Ne mogu da se žalim, uštedjela sam, ostavila sa strane nešto za život", kaže pjevačica, koja se pohvalila dvjema nekretninama koje je pazarila u prijestonici Srbije.


"Kupila sam dva stana, prije dvije godine stan gdje sada živim i sada, početkom godine, još jedan stan. Dosta sam uložila. Imam i štek sa strane, ko je mislio da će se desiti ovo, ova korona..."

Mjesecima unazad spekuliše se da je Aleksandra otpočela emotivnu romansu s Mihajlom Šaulićem, nasljednikom pokojnog Šabana Šaulića. Na tu temu nije željela previše da se izjašnjava, ali nije krila da jeste zaljubljena.


"Odlučila sam da ne komentarišem svoj privatni život i da ne dajem nikakve izjave. Ja sam uvijek zaljubljena, ali ja nisam u vezi, slobodna sam djevojka. Da li bih bila u vezi sa njim? Pa, otkud znam, nisam ja njega upoznala nešto sad, da bih mogla da uđem u neku vezu", rekla je u "Premijeri".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.