x

Zanosna Olja Bajrami i Magic Touch predstavljaju luksuznu marmeladu za tamnjenje - Gold!

Pjevačica Olja Bajrami je u saradnji sa firmom "Magic Touch" izbacila luksuznu marmeladu za tamnjenje. "Gold" je naziv novog proizvoda na našem tržištu, koji u potpunosti opravdava svoj naziv. Dame, spremne ste zasijati više nego ikada? Ovaj hit proizvod radi čaroliju od vašeg tena...

"Gold" se ne lijepi i ne prlja kožu, kao ni vašu garderobu ili peškir na plaži. Tekstura marmelade za tamnjenje je sadržana bogatim uljima i vitaminima, upija se u vašu kožu i ostavlja jedan svilenasti trag.



- "Osim što ćete dobiti preplanuli bronzano - zlatni ten, što vam garantujem svojim imenom, biti ćete zaštićene sa posebnim faktorom da ne možete izgorjeti na suncu. Vaša koža će mirisati na najsenzualnija egzotična ulja, a zlatne čestice koje su vidljive golim okom će vam dati dodatnu čaroliju, jer će vam se koža presijavati kao zlato", kazala je Olja Bajrami, zaštitno lice "Golda".


Prelijepa Olja ovo ljeto izgleda bolje nego ikada, čemu je doprinio i sami "Gold", a ona ističe da joj je izuzetno važno i drago što je zaštitno lice domaćeg +387 proizvoda, a koji je zastupljen širom regiona. Marmeladu "Gold" su po Oljinoj preporuci probale mnoge javne ličnosti koje ne kriju oduševljenje, a među njima su: Slađana Mandić, Aleksandra Subotić, Gabrijela Pejčev, Naida Bešlagić, Tijana Milentijević (žena od sultana),  novinar i PR Josip Grabovac (Fashion Week Milano), kao i mnogi drugi šminkeri. 


Za više informacija ili za narudžbu možete kontaktirati profil:
https://www.instagram.com/magic_touch_bih/

ili na broj +387 63 522 876

Za saradnju je svakako dostupna i lično Olja na profilu: 
https://www.instagram.com/oljabajrami/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.