x

Zapjevao je hit "Južna pruga", a onda mu se pridružila Dragana Mirković i nastala je ludnica! (VIDEO)

Mlada pjevačka zvijezda, Bane Paunović, jedan je od pjevača koji se relativno skoro pojavio na našoj sceni, ali već uveliko grabi krupnim koracima ka vrhu. Njegova prva pjesma "Pile moje malo" je za kratko vrijeme postala slušana i tražena u cijelom regionu. Da je trenutno jedna od najtraženijih mladih zvijezda u dijaspori, potvrdio je i ovog puta, ali i dobio pohvale i podršku najveće balkanske zvijezde, Dragane Mirković. 


Na jednoj privatnoj proslavi gdje je Bane nastupao, nedavno održanoj u Beču, gost je bila i Dragana. 

Kako je proslava tekla, Bane je nizao hitove Šabana Šaulića, Sinana Sakića, Đanija, Adila, a po želji gostiju nekoliko puta je otpjevao i svoj hit "Pile moje malo".

Pravi delirijum nastao je kada je Paunović zapjevao jednu od omiljenih Draganinih pesama, "Južna pruga", a na prve taktove pjesme Dragana mu se pridružila, otpjevala i sama dio pomenute pjesme i slobodno možemo reći da je upravo ona bila najveseliji gost te večeri.

"Bila mi je velika čast to veče pjevati omiljene pjesme Dragane Mirković čiju podršku imam od mog samog početka". Bilo je naravno treme, jer svakako da nije mala stvar pjevati pred najvećom balkanskom zvijezdom, ali ona je neko ko uvijek pruža svesrdnu podršku mladim pjevačima" izjavio je mladi pjevač za naš portal.

Rad Baneta Paunovića možete zapratiti putem Facebooka i Instagrama: 

https://www.facebook.com/banepaunovicofficial/

https://www.instagram.com/paunovicbane/

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.