x

od luksuza ništa nije ostalo

Zarađivao 27.000 eura, a sad čisti i pomaže ocu u crkvi: Evo kako izgleda život Bake Praseta u Amsterdamu!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koji se hvalio da je mjesečno zarađivao 27.000 eura, odselio se iz Srbije nakon smrti jutjuberke Kristine Kike Đukić, i trenutno se nalazi u Amsterdamu kod tate i mame u stanu.

Baka Prase će se posvetiti drugom poslu, jer više nema zaradu od Jutjuba, a sada je u posljednjem svom videu pokazao kako pomaže ocu, koji je sveštenik, u crkvi.

Naime, on je dobijao zadatke od njega i tako čistio i majstorisao šta je bilo potrebno.


- Vidiš onu gore veliku rozetu. Čini mi se da je tamo razbijeno jedno okno i ti ćeš sad da ideš da se popneš da vidimo šta možemo da uradimo. Mislim da moramo to nečim da zatvorimo. Takođe, pijesak u kom se pale svijeće treba da se očisti od voska - rekao je njegov otac.


- A ko će mene da čuva dok se ja penjem gore - upitao ga je Bogdan.

- Popećeš se ti, ti si momčina, hrabar si - rekao mu je otac dok je objašnjavao osnove ponašanja u crkvi, ali i pokazivao dijelove svetinje.

Kako je jutjuber u jednom trenutku bio neozbiljan u obavljanju pojedinih poslova koje mu je otac zadao, on ga je opominjao.


Inače, ispod videa Bake Praseta, samo su se nizali komentari. I dok se jednima svidjelo to što Bogdan radi, drugi su komentarisli kako od luksuza, sa kojim se prethodno hvalio sada nije ostalo nita.

Podsjetimo, jujuber se dok je bio u Srbiji bahatio po Beogradu, a gomilu novca je dao na luksuzna kola. Za "ferari portofino" Baka Prase je navodno iskeširao oko 240.000 eura. A policija mu je čak jednom prilikom oduzela dva skupocjena automobila, "lamborgini urus" i "porše kareru", a nakon četiri mjeseca vraćen mu je "porše".

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.