x

Zaražena žena ušetala u poštu u Zagrebu, obavila što treba pa rekla da ima koronu!

Zagreb - Poštanski ured u Zapruđu zatvoren je nakon što je u njega ušetala žena pozitivna na koronavirus, koja je trebala biti u samoizolaciji.

Prema izjavama očevidaca, nakon što je obavila što je trebala, o svome je stanju obavijestila prisutne. Pošta je zatvorena i pozvan je epidemiolog.

"U pošti se nalazila osoba koja je bila službeno bolesna i u samoizolaciji, znači nije smjela napuštati stan. U jutarnjim satima žena je došla platiti račune i kada je platila rekla je da je zaražena koronavirusom i da se sve dezinficira. Čovjek jednostavno više ne zna što bi rekao. Molim vas svi koji ste bolesni, ostanite doma", rekao je za HRT zapovjednik Civilne zaštite Novog Zagreba Valentin Rajković, dodavši da su dobili naputke da popišu sve osobe koje su bile u tom trenutku u poštanskom uredu.


Oni će po naputku Stožera u samoizolaciju.

Krešimir Damjančić, voditelj Odjela za odnose s javnošću Hrvatske pošte, rekao je novinarima kako je u poštanski ured u Zapruđu ušla korisnica koja je željela faksirati liječničku dokumentaciju osobe koja je pozitivna na koronavirus.

"Mi smo sukladno našim procedurama koje su usuglašene sa Službom civilne zaštite, odmah ih obavijestili. Oni su zatvorili poštanski ured koji će se sada dezinficirati, a sve osobe koje su se unutra zatekle će postupati sukladno uputama Stožera", rekao je Damjančić.


(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.