x

Zašto birate određeni tip muškarca?!

Svaka žena ima svoj tip muškarca, a onaj tip koji najčešće bira dosta govori o njoj samoj.

Pogledajte zašto birate ove tipove muškarca:

 

Narcisoidni tip

 

Karakteristike: Zaljubljen u sebe, uvijek u centru pažnje, uvijek najglasniji, uvijek s potrebom da šarmira. Jednom kad ga upecate, otvara se i njegova ružna strana - morate ga stalno hvaliti, i primati njegovu kritiku koju djeli na sve strane.

 

Zašto ga birate: Vjerovatno zato što ste i sami narcisoidni. Znamo, zvuči grozno, ali tako je. Narcisoidni ljudi se često privlače, a jednom kada započnu vezu, ona se pretvara u konstantno takmičenje ko će biti bolji, ljepši, i ko će od drugih dobiti više pažnje.

 

Emocionalno neraspoloživi tip

 

Karakteristike: On nije spreman za vezu, ne voli da pokazuje osjećanja i nikako mu se ne sviđa planiranje budućnosti s vama. Upecati ga ne možete, jer vas uvijek drži na ledu.

 

Zašto ga birate: Zato što imate osećaj da ne zaslužujete bolje. Žene koje stalno pokušavaju da se bore sa ovakvim muškarcima nemaju dovoljno samopouzdanja da kažu: ``Ja zaslužujem muškarca koji će me obožavati`` - i maknu se.

 

Tip kojeg treba popraviti

 

Karakteristike: On nije dovoljno dobar za tebe, ali jednom kad završite s njim, biće baš savršen. Kad ga upecate, imaš osjećaj da ste započeli dobrotvorni projekt.

 

Zašto ga birate: Imate stalnu potrebu da popravljate nešto, da budete nečiji junak, da se dokazujete da ste dobra osoba. Vjerovatno u vašoj prošlosti postoji veza zbog koje se osjećate loše pa se pokušavaš iskupiti za stare grijehe.

 

Zauzet tip

 

Karakteristike: Ima djevojku, ili još gore - ima ženu. Nećete ga upecati jer je zauzet, a čak i ako zbog vas ostavi sve, vjerovatno ćete vrlo brzo prekinuti jer mu više niste zabranjeni.

 

Zašto ga birate: Jer nemate poštovanja prema samoj sebi. Ako imate obraza da budete u vezi s nekim ko već ima drugu vezu, pokazujete da nemate poštovanja ni prema drugima. Potajno se vjerovatno nadate da će ostaviti svoju curu ili ženu, i potajno vjerujete da ne zaslužujete bolje od muškarca koji je samo vaš. 

 

Izvor: Kolektiv.me

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.