x

Zašto poznati kriju da su zaraženi korona virusom, a kretali su se među više stotina ljudi?

Više javnih ličnosti ne žele da priznaju da su zaraženi korona virusom, iako su bili u kontaktu sa više desetina, pa i stotinama ljudi što na privatnim slavljima, što na nastupima koje su imali u Beogradu.

Kako saznajemo, nekoliko pjevača i pjevačica od prošle nedjelje znaju da su pozitivni na koronu, o čemu nisu obavijestili javnost s obzirom na to da su se kretali među ljudima, već dane provode u svom domu i - ćute.

Nakon pouzdanih saznanja da su pozitivni pozvali smo svakog od njih i svi su rekli da to nije istina, te da "nema razloga za brigu", piše Telegraf.rs.


Foto: Ilustracija

Neki od njih bili su na utakmici na kojoj su se zarazili.

Jedan pjevač je bio na jednom privatnom slavlju, nakon čega je imao još jedno privatno okupljanje, poslije čega se testirao i pozitivan je.

Drugi je pjevao na jednom beogradskom splavu, nakon čega je prisustvovao jednom događaju, a potom se testirao i rezultat testa je pozitivan.

Takođe, dečko jedne naše pjevačice prije dva dana saznao je da je pozitivan na koronu, kao i ona, ali ćute.

Oboje su, takođe, bili među desetinama ljudi, dok je ona i pjevala na jednom splavu.


Foto: Ilustracija

Ćute zbog para

Postavlja se pitanje zašto kriju i ne priznaju, s obzirom na to da su mnoge javne ličnosti priznale da su pozitivne na koronu (bile ili su danas), pošteno obavijestile o tome javnost i sve koji su bili sa njima u kontaktu. Ukoliko se nagađalo - objavili su rezultat testa na kojem piše da su negativni, kako bi svi bili mirni.


Foto: Ilustracija

Razlog za neiznošenje takve informacije može biti materijalna korist, s obzirom na to da svi imaju zakazane nastupe, te da nisu spremni da ih otkažu i rizikuju da ne uzmu dogovorene honorare.

Neki ne žele da se zna, kako ih ne bi osuđivali oni koje su možda zarazili, iako to, suvišno je i govoriti, niko ne bi namjerno učinio.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.