x

Poruka Jelene Đoković zaintrigirala javnost

Zašto si oženio ženu koju ne želiš, ti si je izabrao, ućuti: Riječi Jelene Đoković napravile haos, dame joj aplaudiraju!

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera svih vremena Novaka Đokovića, odavno nas je navikla na to da javno i bez zadrške iznosi svoje stavove o raznim temama: od ekologije, preko roditeljstva, do braka.

Iako se ona može pohvaliti da kraj sebe ima džentlmena kakav se rijetko sreće, nije propustila priliku da kaže šta misli o muškarcima koji ogovaraju svoje žene. Na društvenim mrežama podijelila je video uz koji je stavila smajliće kao znak odobravanja.


Riječ je o duhovitom snimku u kojem jedan mladić ističe kako su najgori tipovi oni koji ružno pričaju o svojim izabranicama, uz jasnu poruku: „Ti si je izabrao. Ućuti. Ideš i pričaš da si glup zato što si izabrao ženu koju ne želiš.“


Imajući u vidu da svaka njena objava privuče veliku pažnju javnosti, dečko sa snimka dobio je publicitet kakav nije mogao ni da zamisli. Nadamo se da su njegove riječi stigle do svijesti onima koje su upućene.

.

.

.

.

.

.

Izvor: hellomagazin.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.