x

iznenadila

Zatrudnila je sa 16 godina sa maminim dečkom! Subotićka otkrila kakva je bila kao tinejdžerka: Padala sam u depresiju!

Aleksandra Subotić važila je za jednu od intrigantnijih rijaliti učesnica. Ona je tada ostala u drugom stanju, i to kao 16-godišnjakinja i to sa tadašnjim dečkom svoje majke Ljube Pantović, Aleksandrom Čabarkapom.

Nakon nekoliko sezona provedenih u kontroverznoj zemunskoj vili, Aleksandra se uputila na imanje u Šimanovcima, gdje je, tokom dvije sezone, bila dio rijalitija Zadruga, i time još više uvećala bazu svojih poklonika.


Odgovarajući na pitanja pratilaca na svom Jutjub kanalu, Subotićeva se osvrnula na tinejdžerski period o kom nerado javno govori, svjesna toga da je mnogi još uvijek osuđuju zbog maloljetničke trudnoće.

- Bila sam najgori štreber u školi, i u osnovnoj i u srednjoj, dok nisam zatrudnila u drugom srednje. Sa nepunih 17 godina sam se porodila. Tako sam bila vaspitana da sam prvo domaći radila kad dođem kući, pa sve ostalo - ispričala je ona.


- Kada bih dobila četiri plus, ja sam padala u depresiju. Eto kakav sam đak bila. Moj deda je bio član "Menze" - pohvalila se Aleksandra, misleći očigledno na Mensu, međunarodno udruženje visokointeligentnih pojedinaca.


- Od dede sam naslijedila talenat za matematiku, a i fizika i hemija su mi isto išle vrhunski. Učila sam mnogo dok se nisam zasitila učenja u srednjoj školi, pa sam počela da bježim sa časova, ali me je mama vraćala na pravi put - priznala je Subotićeva.

- U osnovnoj školi nisam izlazila uopšte, a u srednjoj sam počela i to se završilo trudnoćom - zaključila je uz osmijeh rijaliti zvijezda.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.