x

PROŠLA PAKAO I SAD ĆE MU NAPLATITI

Zatvor, pljačke, kriminal... 15 godina će morati da plati! Evo šta je sve trpjela Ana sa Zvezdanom!

"Švalerski uspjesi" koje je taman krenuo da ređa u Zadruzi Zvezdanu Slavniću će presjesti kad bude pod budnim okom svoje nevječane supruge Ane Ćurčić koja je saznala da je ranije bio u šemi sa Aleksandrom Nikolić.

"On i Aleks su dobri znanci. Nije to bila veza, više druženje i s.ks šema za koju je očito saznala i njegova nevjenčana supruga Ana kojoj je dosta svega", kaže izvor i dodaje da će Ana naplatiti Zvezdanu sve muke koje je prošla sa njim jer je izdao ne samo kao ženu, nego i kao čovjeka i prijatelja.


"Čekala je da vidi na šta je sve spreman čovjek za kog se žrtvovala, da vidi koje su granice njegove sebičnosti. Ona je shvatila da nema više šta da izgubi jer nisu njoj krive ni Anđela ni Aleksandra, već samo on. Sad je zahvalna Bogu što joj je ga otvorio oči, ali za tih 15 godina pakla, moraće da plati. Ona je trpjela sve njegove gluposti. Čekala kad je u Švajcarskoj 2017. zaglavio na četiri godine u zatvoru kao član ozloglašene Pink Panteri, a zbog umiješanosti grupe u pljačku nakita vrijednog 1,3 miliona eura.


Pa onda je skoro tri godine bio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici zbog trgovine n.rkoticima. I sve to je prolazila sa njim, bila mu podrška, negovala njegovu bolesnu majku, ohrabrila ga i da uđe u rijaliti i pošteno zaradi pare da naprave nešto u životu, a on ovako obruka i sebe i nju. Nakupi se gnjev, razočarenje, ljutnja, bijes zbog izdaje i logično da Ana želi osvetu. Gdje je bila, šta je radila, zbog koga je žrtvovala svoje godine... Igranka tek počinje, osveta će biti jako bolna", kaže izvor Sveta.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.